LED-kengännauhat

01360000

Tuunaa kenkäsi led-kengännauhoilla! Voit valita vilkkumoodin nappia painamalla. Monista markkinoilla olevista malleista poiketen tässä mallissa on kiristysmahdollisuus eli kengännauhoja voi ihan oikeasti käyttääkin. Paristot esiasennettuna.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Nopein toimitus alueelle:
Nopein
  5 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

9,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Tuunaa poposi näillä led-kengännauhoilla. Voit valita mieleisesi kolmesta eri vilkkumoodista: jatkuva valo, nopea vilkkumoodi ja hidas vilkkumoodi.

Monista muista markkinoilla olevista led-kengännauhoista poiketen tässä mallissa on molemminpuolinen kiristysmahdollisuus. Kiristäminen onnistuu avaamalla pienet vivut säätökontrollista ja vetämällä nauhat tiukalle. Tämän jälkeen nauhat lukitaan paikoilleen samoilla vivuilla.

Varsinainen valo kulkee nauhoissa eräänlaista kuitua pitkin. Niin pitkään kuin kuitua ei taiteta voimakkaasti nauhat hohtavat voimakkaasti. Tässä mallissa johdetaan monista muista led-kengänauhoista poiketen valoa kuituun molemmista päistä, mikä takaa hyvän valotehon.

Täysin käyttövalmis paketti, vain asentamista vaille. Tuotteessa on esiasennetut paristot, jotka ovat vaihdettavissa (1x CR2032).

Yksi pakkaus sisältää kahdet kengännauhat, yhdet molempiin kenkiin.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

18 muuta tuotetta samassa kategoriassa