Saippuakuplapyssy

00240000

Saippuakuplapyssyt tuovat iloa mihin tahansa bileisiin! Nämä ledein varustetu saippuakuplapyssyt ampuvat saippuakuplia sarjana ja vilkkuvat ledit kruunaavat kokonaisuuden.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  7 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

14,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Pakkauksen mukana toimitetaan yksi patruuna saippuakuplanestettä. Pakkauksen mukana toimitetaan tarvittavat paristot. Saippuakuplapyssy tarvitsee toimiakseen 3kpl AA-paristoja.

Voit itse tehdä saippuakuplanestettä seuraavalla ohjeella: täytä patruuna puoliksi astianpesuaineella, lisää joukkoon hyppysellinen sokeria ja täytä loput vedellä. Ravista patruunaa ja kiinnitä paikoilleen. Itse tehtyä saippuakuplanestettä ei kannata seisottaa paikoillaan kovin pitkään, koska se voi jähmettyä sekä pyssyyn että patruunaan.

Saippuakuplapyssyn käyttöä on helppoa: paina vain liipaisinta ja pyssy alkaa ampua sarjana saippuakuplia. Mikäli pyssy on ollut pidempään käyttämättömänä tai sisällä on itse tehtyä saippuakuplanestettä, kannattaa painella muutaman kerran liipaisinta, jotta pyssy lähtee toimimaan.

Pakkauksen mukana tuleva saippuakuplaneste voi olla hieman pistäväntuoksuista. Saippuakuplia ei kannata ampua kohti ihmisiä ja nesteen joutumista sekä silmiin että suuhun kannattaa välttää. Tuotetta ei suositella aivan perheen pienimmille.

arvostelu annettu  10.03.2016 (Saippuakuplapyssy) :
(3/5

Kuplaa kuplaa

Hauska lisä bileisiin, tuote muuten ok mutta pientä miinusta tulee siitä että pyssy ei toiminut kunnolla kaikissa asennoissa vaan välillä joutui hakemaan jonkin aikaa asentoa että sai taas kuplia tulemaan.

arvostelu annettu  22.01.2014 (Saippuakuplapyssy) :
(5/5

Hauska!

Todella hauska tuote.

Nimi Teo | 2014-08-11 09:41:06

Hei. Voiko saippuakupla-aine värjätä tai pilata vaatteita? Tarkoitus olisi häihin ottaa käyttöön, eikä todellakaan haluta vieraiden vaatteita pilata. Saati sitten juhlaparin.

Asiakaspalvelu

Neste ei ole ainakaan testeissämme värjännyt tai pilannut vaatteita. Neste on hieman pistävänhajuista, joten siitä voi jäädä tuoksu joihinkin vaatteisiin.

Nimi Kiia Kuparinen | 2014-02-10 06:26:36

Mitä turvallisuusohjeita/varoituksia ko. Tuote sisältää?

Asiakaspalvelu

Saippuakuplapyssyn neste ei ole käytettynä vaarallista ja se ei esim. ärsytä ihoa. Niellä sitä ei kuitenkaan kannata. Lisäksi neste voi olla hieman pistävän tuoksuista.

Lisäksi tuotteeseen pätevät normaalit paristokäyttöisiä laitteita koskevat ohjeet. Patterit ovat omassa kotelossaan suojattuna, mutta silti kannattaa olla varovainen esim. veden kanssa.

Page: 1

Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

4 muuta tuotetta samassa kategoriassa