Vilkkuva valohuiska tähdellä

00970000

Vilkkuva ja välkkyvä valohuiska on myös perheen pienimpien mieleen! Ilmassa liikuteltaessa huiskan kuidut luovat silmälle mahtavan efektin ja varressa oleva tähti kruunaa kokonaisuuden.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Toimitusaika 1-2 viikkoa
 

Lisää Vähennä

5,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

40 senttimetrin valohuiska on varsin näyttävä ilmestys. Huiskaosa on rakennettu eripituisista kuiduista, jotka värjäävät yli 20 cm pitkän huiskaosan näyttävästi eri väreihin. Kokonaisuuden kruunaa varressa oleva tähtikuvio, joka hohtaa samoissa väreissa kuin huiskakin.

Huiskassa on kuusi eri vilkkumoodia, joista löydät varmasti mieleisesi näppärästi yhden ainoan napin kautta. Poikkeuksellisesti tässä mallissa voi valita myös yhden ainoan värin palamaan yhtä aikaa. Kaikissa huiskissa on samanväriset ledit (sininen, punainen, vihreä) riippumatta varsiosan väristä.

Kun huiskaa pyörittää vilkkumoodin ollessa päällä se värjää näyttävästi ilman eri väreihin. Silmä ei ehdi huomata värin vaihtumista ja yhtä aikaa voi nähdä jopa kolme eri väriä. Huiska on taattu hitti etenkin lastenjuhlissa.

Paristot ovat esiasennetut, joten tuote on heti käyttövalmis. Paristot ovat vaihdettavissa, joten valohuiskasta riittää iloa pitkäksi aikaa.

arvostelu annettu  10.11.2016 (Vilkkuva valohuiska tähdellä) :
(5/5

Valohuiska lastendiskoihin

Hauska valohuiska, jossa muutama eri vilkku/väri-toiminto. Toimii lastendiskon lattialla!

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

21 muuta tuotetta samassa kategoriassa