Vilkkuva valohuiska sydämellä

00980000

Vilkkuva ja välkkyvä valohuiska on myös perheen pienimpien mieleen! Ilmassa liikuteltaessa huiskan kuidut luovat silmälle mahtavan efektin ja varressa oleva sydän kruunaa kokonaisuuden.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Nopein toimitus alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

5,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

40 senttimetrin valohuiska on varsin näyttävä ilmestys. Huiskaosa on rakennettu eripituisista kuiduista, jotka värjäävät yli 20 cm pitkän huiskaosan näyttävästi eri väreihin. Kokonaisuuden kruunaa varressa oleva sydänkuvio, joka hohtaa samoissa väreissa kuin huiskakin.

Huiskassa on kuusi eri vilkkumoodia, joista löydät varmasti mieleisesi näppärästi yhden ainoan napin kautta. Poikkeuksellisesti tässä mallissa voi valita myös yhden ainoan värin palamaan yhtä aikaa. Kaikissa huiskissa on samanväriset ledit (sininen, punainen, vihreä) riippumatta varsiosan väristä.

Kun huiskaa pyörittää vilkkumoodin ollessa päällä se värjää näyttävästi ilman eri väreihin. Silmä ei ehdi huomata värin vaihtumista ja yhtä aikaa voi nähdä jopa kolme eri väriä.

Paristot ovat esiasennetut, joten tuote on heti käyttövalmis. Paristot ovat vaihdettavissa, joten valohuiskasta riittää iloa pitkäksi aikaa.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

18 muuta tuotetta samassa kategoriassa