Mistä valotikkuja halvalla?

Valotikut.fi-verkkokaupasta tietenkin! Ostamme myymämme valotikut isoilta eurooppalaisilta tukkureilta tai tuomme itse maahan suoraan valmistajan varastosta, joten pystymme takaamaan hinnan lisäksi myös laadun. Meiltä löydät halpoja valotikkuja joka lähtöön.

Laatu

Testaamme kaikki tuotteemme itse ennen niiden asettamista myyntiin. Valotikkumme loistavat vähintään sen ajan, mitä lupaamme eivätkä markettitikkujen tavoin haalistu jo ensimmäisen tunnin aikana. Tikut eivät hajoile käsiin eivätkä aiheuta oikein käsiteltynä vaaratilanteita.

Valotikuissa syntyvä kemiallinen reaktio, kemiluminenssi, on mahdollista saada aikaan useammallakin eri tavalla. Tuotteissamme käytetään vain turvalliseksi todettuja aineita, jotka eivät syövytä tai ärsytä ihoa. Osa muualla myytävistä halvemmista tikuista saattaa olla valmistettu siten, että niissä käytettävät kemialliset aineet saattavat aiheuttaa vakavan riskin terveydelle.

Turvallisuus

Suurella osalla tuotteistamme on eurooppalainen CE-merkintä, joka tarkoittaa sitä, että valmistaja takaa tuotteen täyttävän eurooppalaiset turvamääräykset. Otamme turvallisuuden vakavasti ja kerromme, mitä tuotteemme sisältävät ja minkälaisia vaaroja ne voivat aiheuttaa.

Osa jälleenmyyjistä myy valotikkuja ja led-tuotteita markkinoiden niitä hohtavina drinkkitikkuina. Valotikkumme eivät missään tapauksessa sovi drinkkitikuiksi, sillä ne sisältävät lasia. Ylipäänsä kaikki markkinoilla olevat valotikut sisältävät lasia, joten yleensä ei kannata uskoa, jos muutaman kymmenen sentin arvoisia valotikkuja markkinoidaan drinkkitikkuina.

Markkinoilla on toki olemassa erikseen drinkkikäyttöön tehtyjä valotikkuja, mutta nämä valotikut ovat hieman harvinaisempia ja hinnaltaan jopa kymmenen kertaa normaaleja valotikkuja kalliimpia. Laadultaan drinkkikäyttöön tehdyt valotikut ja muut hohtotuotteet ovat huomattavasti tavallisia laadukkaampia. Markkinoilla on hyvin paljon halpoja kopioita, joita ei kannata oman terveytensä vuoksi käyttää drinkkitikkuina. Vääränlaisten valotikkujen ja led-tuotteiden käyttäminen drinkkitikkuina aiheuttaa terveydelle vakavan riskin.

Mikäli jokin myymistämme valotikuista sopii drinkkitikuiksi, mainitsemme siitä erikseen. Tällöin hinta on korkeampi ja pystymme takaamaan, että tuotetta voi käyttää turvallisesti drinkeissä.

Muut valotikkujen sisältämät ainesosat eivät syövytä ihoa eivätkä ole terveydelle vaarallisia joutuessaan iholle, mutta suosittelemme huuhtelemaan altistuneen kohdan välittömästi. Elimistöön joutuessaan nämä ainesosat voivat aiheuttaa vahinkoa, joten ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi. Älä anna valotikkuja pienelle lapselle ilman valvontaa nielemisvaaran ja mahdollisen tuotteen rikkoutumisen vuoksi.

Järkevästi käytettynä kaikki tuotteemme ovat turvallisia eivätkä aiheuta vaaraa terveydelle.

Mitä teen, kun tuote menee rikki?

Toisinaan varsinkin valotikut saattavat mennä rikki. Yleensä tämä ilmenee ulkokuoren rikkoutumisena, jolloin putkesta pääsee ulos sen sisältämiä aineita. Ulkokuoren rikkoutumisen aiheuttaa yleensä sisällä oleva lasi, joten heitä valotikku välittömästi roskiin ja huuhtele kädet.

Nopea toimitusaika

Pystymme yleensä toimittamaan kaikki valikoimissamme olevat tuotteet suoraan omasta varastosta. Tilaukset käsitellään ja lähetetään yleensä viimeistään tilauksen saapumista seuraavana arkipäivänä.

Esimerkiksi Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään, Ouluun sekä muihin suurin kaupunkeihin valotikkujen toimitusaika on yleensä yksi arkipäivä. Muualle Suomeen toimitusaika on 1-2 päivää.