Minisaippuakuplakone LED-valoilla

01630000

Tämä pieni saippuakuplakone on varustettu tunnelmaa luovilla LED-valoilla. Saippuakuplakoneesta tekee erityisen sen läpinäkyvä rakenne, jota ei muissa saippuakuplakoneissa näy. Saippuakuplakoneessa on myös sisäänrakennettu mikki, joten se mukautuu soitettavan musiikin tahtiin.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

59,00 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Tämä Euroliten valmistama pienikokoinen saippuakuplakone on erinomainen valinta pieniin bileisiin. Saippuakuplakoneesta tekee erityisen sen läpinäkyvä rakenne ja sisäänrakennetut ledit, jotka luovat tilaan tunnelmaa. Ledejä löytyy kaksi kappaletta ja ne ovat molemmat kirkkaita RGB-ledejä eli loistavat useissa eri väreissä (punainen, sininen, vihreä).

Saippuakuplakoneessa on myös tuuletin, joka levittää saippuakuplia laajemmalle alueelle ja näin ollen saippuakuplakone toimii hyvin etenkin pienemmässä tilassa. Suosittelemme isompiin tiloihin (esim. yökerho) isompia mallejamme.

Saippuakuplakoneessa on sisäänrakennettu mikrofoni, joten se mukautuu musiikin tahtiin. Tämän vuoksi se on erinomainen valinta esimerkiksi tilanteisiin, joissa saippuakuplakoneen halutaan toimivan itsestään, ilman jatkuvaa valvontaa. Saippuakuplakoneessa on puolen litran säiliö nestettä varten, joten se ei tarvitse täyttöä heti.

Saippuakuplakonetta voidaan käyttää joko tasolta tai se voidaan asentaa riippumaan. Jos saippuakuplakone asennetaan ripustusten varaan, se vaatii varmistusketjun ja turvaverkon (ei toimiteta mukana, ostettavissa erikseen). Helppouden ja turvallisuuden vuoksi suosittelemme käyttöä tason päältä.

Saippuakuplaneste täytyy ostaa erikseen. Muuten tämä saippuakuplakone on täysin käyttövalmis paketti - lisää vain neste ja olet valmiina bileisiin!

Saippuakuplakone toimii verkkovirralla. Virtapiuha toimitetaan mukana.

Valmistajan malli: Eurolite LED B-70 Hybrid Bubble Machine

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

4 muuta tuotetta samassa kategoriassa