Saippuakuplakone kaukosäätimellä

01640000

Keskikokoinen saippuakuplakone kaukosäätimellä. Tämä saippuakuplakone riittää täyttämään isommankin tilan saippuakuplilla. Saippuakuplakone käyttää nestettä säästeliäästi ja sitä pystyy ohjaamaan mukana toimitettavalla kaukosäätimellä.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

89,00 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Euroliten laadukas saippuakuplakone, joka sopii ammattilaiskäyttöönkin. Saippuakone kykenee tuottamaan saippuakuplia isompaankin tilaan ja sisäänrakennettu tuuletin levittää saippuakuplat laajemmalle alueelle. Saippuakuplakoneen säiliö on 0,7 litraa tilavuudeltaan.

Saippuakuplakonetta on helppo ohjata mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. Kaukosäädin kiinnittyy saippuakuplakoneeseen johdolla ja sisältää vain yhden napin. Konetta on siis hyvin helppo ohjata.

Saippuakuplakone voidaan asentaa riippumaan tai käyttää sitä tason päältä. Mikäli saippuakuplakone asennetaan riippumaan, se vaatii varmistusketjun ja verkon. Saippuakuplakoneen paino on 3,5kg, joten myös kiinnityksen täytyy olla varsin järeä tälle koneelle. Saippuakuplakoneen mitat ovat 340 x 245 x 220 mm.

Saippuakuplakone on täysin käyttövalmis. Tarvitset vain savukonenesteen, jota myymme erikseen.

Saippuakuplakone toimii verkkovirralla. Mukana toimitetaan englanninkielinen käyttöohje.

Valmistajan mallinimi: Eurolite BW-100 Bubble Machine

Nimi Annasaurus Pex | 2017-08-17 16:45:50

Voiko tuotetta ns naamioida? Olen tekemässä möykkyä, jonka sisälle sijoitan kuplakoneen ja mietin kuinka paljon ilmatilaa laite vaatii ympärilleen? Kuumeneeko?

Asiakaspalvelu

Laitetta ei suositella naamioitavaksi. Se kuumenee jonkin verran käytössä ja suosittelemme, että ympärille jätetään n. metri tyhjää tilaa.

Nimi Susanne Joutsimies | 2017-06-20 23:10:06

Jos laitteesta pääsee saippua-aine loppumaan etkä heti huomaa... Hajoaako moottori ? Vai osaako kone sulkea itse itsensä aineen loputtua ? Kuluttaako paljon "saippuaa" ?

Asiakaspalvelu

Jos saippuakuplaneste pääsee loppumaan, se ei haittaa. Laitteessa ei ole tunnistinta tälle ja moottori jatkaa pyörimistä, mutta itse laitetta se ei riko. Nestettä kuluu näissä isommissa laitteissa n. 1-2 litraa tunnissa.

Page: 1

Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

6 muuta tuotetta samassa kategoriassa