UV-valossa hohtava saippuakuplaneste 5 litraa

Iso viiden litran kanisteri UV-valossa hohtavaa saippuakuplanestettä on tarkoitettu hieman isompaan tarpeeseen. Voit valita kolmesta eri väristä haluamasi värin. Saippuakuplaneste on parhaimmillaan tilassa, jossa on asennettuna UV-valot. Saippuakuplaneste on suoraan kanisterista käyttövalmista.

Lue lisää...

Lisää tietoja

    Arvioitu toimitusaika alueelle:
  • Keltainen
    Nopein
    (1 tuotepakkausta varastossa)

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

29,00 €

2,90 € sis. ALV

(-90%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Laadukas, Euroliten valmistama UV-valossa hohtava saippuakuplaneste. Saippuakuplanesteestä on valittavissa eri värejä ja voit valita bileiden teemaan sopivan värin. Huomaathan, että värit ovat viitteellisiä ja todellisten saippuakuplien väri on haaleampi ja riippuu myös paljon UV-valojen tehosta.

Kanisterissa on viisi litraa käyttövalmista saippuakuplanestettä. Tämän takia se onkin helppo vaihtoehto mihin tahansa bileisiin, joissa tarvitsee saippuakuplia, sillä erillistä lantrausta veden kanssa ei tarvita. Tuote sopii loistavasti esimerkiksi kupliviin opiskelijabileisiin. Kanisteri on varustettu suljettavalla korkilla ja halutessasi voit jopa sekoittaa eri värejä keskenään.

Yhdessä kanisterissa on vain yhtä väriä nestettä. Kaikki kolme väriä ovat viitteellisesti tuotekuvassa, mutta toimituksessa toimitetaan vain valitsemaasi väriä.

Saippuakuplaneste on Euroliten valmistama ja se on valmistettu Saksassa, joten neste eroaa laadultaan halvoista kiinalaisista saippuakuplanesteistä. Saippuakuplaneste on yhteensopiva kaikkien myymiemme saippuakuplakoneiden kanssa.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

5 muuta tuotetta samassa kategoriassa