Eurolite Dynamic Fog 700 -savukone

01550000

Kauko-ohjaimella varustettu savukone isompiin tiloihin. Tuota haluamasi määrä savua juuri silloin kuin haluat. Tämä savukone sopii hyvin hieman isompiinkin tiloihin. Lisää vain savukoneneste ja savukone on valmiina käytettäväksi.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  2 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

129,90 €

90,93 € sis. ALV

(-30%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Keskikokoinan, kauko-ohjaimella varustettu savukone sopii useisiin tilanteisiin ja monenkokoisiin tiloihin. Kokonsa puolesta tämä savukone voidaan asentaa esimerkiksi pieneen baariin tai yökerhoon. Savukone kykenee tuottamaan kompaktista koostaan huolimatta savua 230 kuutiota minuutissa.

Savukone sopii hyvin tiloihin, joissa käytetään esimerkiksi laseria tai bilevaloja. Savukonetta voidaan ohjata piuhan päässä olevalla kauko-ohjaimella ja näin ohjata, milloin ja miten paljon savukone tuottaa savua. Savukone toimii perinteisellä, vesipohjaisella savukonenesteellä. Savukoneen tankki on irroitettavissa, joten se on helppo täyttää uudelleen.

Savukone toimii erinomaisesti stand-alone-asennuksena, mutta sitä voidaan ohjata myös DMX-ohjauksella.

Savukoneessa on sisäänrakennettuna tuuletinaukkojen kohdalla siniset valot, jotka ovat myös säädettävissä. Savukoneessa on metallikuori, joten se on kestävämpi kuin muoviset savukoneet.

Savukone toimii yhdessä myymiemme savukonenesteiden kanssa. Suosittelemme mukaan isompaa pakkausta savukonenestettä, sillä tämän tehoisella savukoneella nestettä kuluu jo hieman nopeammin kuin pienillä savukoneilla. Savukoneneste on valmistettu Euroopassa, se on vesipohjaista ja turvallista käyttää.

Valmistajan mallinimi: Eurolite Dynamic Fog 700

Nimi juha | 2019-11-22 00:27:29

Onko tuotteessa langaton kauko-ohjain?

Asiakaspalvelu

Tuotteessa on langallinen kauko-ohjain.

Page: 1

Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

3 muuta tuotetta samassa kategoriassa