Eurolite N-10-savukone

01380000

Pieni, esimerkiksi kotibileisiin sopiva savukone, jolla luot helposti biletunnelmaa. Tarvitset lisäksi vain savukonenestettä ja savukone on valmis käytettäväksi. Täydellinen vaihtoehto pieniin tiloihin ja satunnaiseen käyttöön. Savukone sopii mainiosti mystistä tunnelmaa Halloween-bileisiin.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

59,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Savukone on pienimpiä markkinoilla olevia malleja, joten se sopii pieniin huoneisiin, pienehkölle tanssilattialle tai esimerkiksi kotibileisiin. Savukoneen teho ei riitä vielä isoihin tiloihin, mutta se riittää hyvin luomaan tunnelmaa kotibileisiin tai pienempään tilaan. Savukone sopii mainiosti mystistä tunnelmaa Halloween-bileisiin. Etenkin yhdessä discovalojen kanssa käytettynä savukone on parhaimmillaan, kun discovalot piirtävät savuharsoon kuvioita.

Savukoneessa on kiinteä virtapiuha ja se on varustettu ylikuumenemissuojalla. Savukoneen mukana toimitetaan myös kiinteä kauko-ohjausyksikkö (piuhan päässä), jolla savukonetta voi käyttää etäämpääkin. Savukoneessa on indikaattori nesteen tasoa varten, jotta sitä osataan lisätä savukoneeseen lisää.

Savukoneen kanssa kannattaa noudattaa huolellisuutta tiloissa, joissa on palovaroittimia tai automaattisia savunilmaisimia ja automaattisia sammutuslaitteistoja. Useimmat järjestelmät varoittavat savukoneiden savusta.

Savukoneen mukana toimitetaan englanninkieliset käyttöohjeet.

Suosittelemme mukaan myös meillä myytäviä tuoksuja, jolloin savukoneesta saa irti enemmän. Tuoksut toimivat yhdessä tämän pakkauksen laitteiden kanssa ja ovat saman valmistajan valmistamia.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

3 muuta tuotetta samassa kategoriassa