Eurolite N-11-savukone

01390000

Pieni, kotibileisiin sopiva savukone, joka on varustettu pienillä bilevaloilla. Savukone toimii pieniin tiloihin tai satunnaiseen käyttöön. Savukoneen lisäksi tarvitset vain savukonenestettä.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

69,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Savukone on pienimpiä markkinoilla olevia malleja, joten se sopii pieniin huoneisiin, pienehkölle tanssilattialle tai esimerkiksi kotibileisiin. Savukoneen teho ei riitä vielä isoihin tiloihin, mutta se riittää hyvin luomaan tunnelmaa kotibileisiin tai pienempään tilaan. Etenkin yhdessä discovalojen kanssa käytettynä savukone on parhaimmillaan, kun discovalot piirtävät savuharsoon kuvioita. Savukone tuo mainiota extranäyttävyyttä esimerkiksi uudenvuoden juhliin!

Tässä savukoneessa on sisäänrakennettuna etureunassa muutama kirkas ledivalo, jotka värjäävät koneesta lähtevän savun hienosti väreihin. Ledit voivat olla pakkauksesta riippuen joko keltaisia tai sinisiä.

Savukoneessa on kiinteä virtapiuha ja se on varustettu ylikuumenemissuojalla. Savukoneen mukana toimitetaan myös kiinteä kauko-ohjausyksikkö (piuhan päässä), jolla savukonetta voi käyttää etäämpääkin. Savukoneessa on indikaattori nesteen tasoa varten, jotta sitä osataan lisätä savukoneeseen lisää.

Savukoneen kanssa kannattaa noudattaa huolellisuutta tiloissa, joissa on palovaroittimia tai automaattisia savunilmaisimia ja automaattisia sammutuslaitteistoja. Useimmat järjestelmät varoittavat savukoneiden savusta.

Suosittelemme mukaan myös meillä myytäviä tuoksuja, jolloin savukoneesta saa irti enemmän. Tuoksut toimivat yhdessä tämän pakkauksen laitteiden kanssa ja ovat saman valmistajan valmistamia.

Savukoneen mukana toimitetaan englanninkieliset käyttöohjeet.

Katso tuotevideo

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

5 muuta tuotetta samassa kategoriassa