Yrittäjä ja tarina yrityksen taustalla

Kauri Tervashonka

Olen Kauri Tervashonka, yrittäjä Valotikut.fi:n takana.

Valotikut.fi:n tarina alkoi osaltaan sattumalta. Opiskeluaikoinani kävin muiden opiskelijoiden tapaan erilaisissa opiskelijabileissä ja vuosien 2009-2010 vaiheilla vastaan tuli joissakin bileissä outoja, pimeässä hohtavia tikkuja, jotka olivat minulle ja monelle muullekin opiskelijalle täysin uusi asia. Suomesta näitä silloin glowstickeiksi kutsuttuja metkoja tikkuja ei tuntunut saavan mistään, joten tilasin niitä omaan käyttöön ulkomailta.

Kyselyiden perässä huomasin, että näillehän voisi olla kysyntää ja pikkuhiljaa heräsi ajatus oman yrityksen perustamisesta. Valotikkuja ei silloin oikeastaan tunnettu valotikkuina Suomessa.

Idea lähti lentoon ja vuoden 2010 kesällä perustin Valotikut.fi-kaupan. Jo ensimmäisen syksyn myynti yllätti ja kävi hyvin nopeasti ilmi, että toimintaa ei voi enää pyörittää ihan olohuoneesta käsin.

Pari ensimmäistä vuotta toimintaa pyöritettiin toiminimen alla ja vuodesta 2014 lähtien Valotikut.fi:tä on pyöritelty ammattimaisemmin Glow Finland Oy -nimisen osakeyhtiön kautta. Tällä hetkellä yritys työllistää osa-aikaisesti lisäkseni muutamia freelancereita.

Haluan henkilökohtaisesti tarjota parasta mahdollista palvelua ja parhaita mahdollisia tuotteita asiakkaillemme.

Kauri Tervashonka
Yrittäjä

Yrityksen tavoite

Olemme Suomessa jo nyt merkittävä biletarvikkeiden myyjä ja tavoitteena on jatkaa samaa maltillista 20-40 % vuosittaista kasvua, millä yritys on tähänkin mennessä kasvanut.  Koko toiminnan ajan tarkoituksena on ollut tehdä asioita paremmin kuin muut: tarjota tuotteista enemmän tietoa, mahdollistamme parhaan asiakaskokemuksen ja palvelemme asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Verkkokaupan tuotevalikoima on meille erityisen lähellä sydäntä. Kaikki tuotteet testataan ja jos joku ei toimi, se vedetään myynnistä. Koko viisivuotisen historian aikana verkkokaupan palautusprosentti on ollut vain joitakin promilleja, mikä kertoo osaltaan tuotteiden hyvästä laadusta.

Perustietoa yrityksestä

Valotikut.fi on perustettu vuonna 2010. Verkkokaupan takana toimiva yritys on Glow Finland Oy (Y-tunnus:2592304-7). Yrityksellä ei ole verkkokaupan lisäksi muuta liiketoimintaa.

Glow Finland on arvonlisäverovelvollinen ja kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Yhteystiedot

044-978 4976
valotikut ät valotikut.fi