UV-lamppu E27-kannalla

01470000

1W teholla loistava UV-lamppu on helppo tapa muuntaa mikä tahansa huone juhlamiljööksi! Tähän reagoivat paitsi erityiset UV-tuotteet, myös monet tavalliset vaatteet ja kotimateriaalit. Lamppu kiinnitetetään E27-kantaan, joten sen saa asennettua kodin tavallisiin valaisimiin.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  2 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

13,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Näillä klubeilta tutuilta Omnilux-mustavalopolttimoilla luot hetkessä valaistuksen, joka hohkaa biletunnelmaa vähän kauemmaskin. UV-valoista innostuvat aikuiset ja lapset - ja näitä kun on kerran kokeillut, ei enää ihmettele, miksi mustapolttimolamput ovat monen ammattilaisenkin go to -vaihtoehto!

Nämä uv-lamput valaisevat hyvin pienemmät tilat. Asennus on helppo, sillä polttimo vain ruuvataan tavallisen, E27-kantaisen hehkulampun, tilalle. Mikäli tila on suuri, kannattaa investoida kerralla useampaan UV-lamppuun.

UV-lampun teho on 1W ja kestää käyttöä n. 20 000 tunnin verran. Lamppu on siis pitkäikäinen ja sitä voidaan käyttää helposti seuraavissakin bileissä.

Tämä UV-lamppu vastaa suunnilleen samantehoista, tavallista E27-kantaan kiinnitettävää lamppua. Valon kantama on sama kuin tavallisellakin lampulla, mutta UV-valo ei varsinaisesti valaise, joten suosittelemme tilaan myös muita valoja.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

9 muuta tuotetta samassa kategoriassa