Täydellinen UV Glitter -maalisetti

02080000

Täydellinen UV-maalisetti sisältäen UV-valossa hohtavia glitter-maaleja. Setti sisältää kuutta eriväristä UV-valossa hohtavaa glitter-maalia sekä tarvikkeet näyttävien UV-maalausten tekemiseksi. Mukana toimitetaan myös UV-avaimenperä, joka on oiva apu meikatessa.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Nopein toimitus alueelle:
Nopein


13,90 €

1,00 €

29,90 €

29,90 € sis. ALV

Myynti loppunut väliaikaisesti

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Täydellinen UV-maalisetti sisältäen kuutta eriväristä UV-maalia (punainen, sininen, keltainen, pinkki, vihreä ja oranssi). Maaleissa on mukana glitteriä, joten sillä tehdyt koristelut ja maalaukset kimaltavat myös ihan päivänvalossa.

Pakkauksessa on lisäksi sivellin tarkempien maalausten tekemistä varten sekä meikkisieni tasaista UV-maalin levittämistä varten. Pakkaus itsessään toimii palettina, johon UV-maalit on helppo tursottaa tuubista ja levittää sen jälkeen iholle tai kasvoille. Lisäksi mukana toimitetaan UV-avaimenperä, jolla koristeluiden tai maalausten testaaminen onnistuu helposti.

Kutakin väriä on pakkauksessa 13 millilitraa. Mikäli UV-maalilla maalataan aikuisen kasvot kokonaan, sitä kuluu noin 10 ml, joten tällä setillä voi maalata n. 6-7 aikuisen kasvot kauttaaltaan. Maalia kuluu vähemmän, mikäli maalauksia tehdään lapsille tai vain osa kasvoista koristellaan.

Isompiin juhliin kannattaa varata UV-maalia reilummin, joten suosittelemme mukaan myös näitä 10 millilitran UV glitter -maaleja.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake