UV-loisteputki - täydellinen setti

01420000

Täydellinen UV-loisteputkisetti, joka on suoraan pakkauksesta käyttövalmis. UV-loisteputkea voi käyttää joko pöytäasennuksena tai asentaa kiinteämmin esimerkiksi kattoon tai seinälle. UV-valoon reagoivat maalit ja useat vaatteet luovat yhdessä tämän kanssa mahtavan biletunnelman!

Lue lisää...

Lisää tietoja

Nopein toimitus alueelle:
Nopein
  6 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

29,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Paketista käyttövalmis, laadukas Euroliten valmistama UV-loisteputkisetti. Mukana itse loisteputki, sen suojus sekä kiinnitysalusta virtalähteineen. Loisteputki on 45cm pitkä ja siinä on tehoa 15W, joten tehoa riittää pieneen tilaan todella hyvin. Isompaan tilaan suosittelemme useampia UV-loisteputkia.

Loisteputken teho on suunnilleen sama kuin samankokoisilla valaistukseen tarkoitetuilla loisteputkilla. UV-loisteputki ei valaise vastaavasti, mutta valon kantama on suunnilleen sama.

Loisteputken voi kiinnittää seinään tai kattoon tai vaihtoehtoisesti se voi esimerkiksi kotibileissä olla myös pöydällä. Kun UV-loisteputken kiinnittää seinään tai kattoon, se valaisee ympäristönsä laajalta säteeltä. Yhdessä discovalojen kanssa näillä loisteputkilla saa pieneenkin tilaan paljon tunnelmaa.

arvostelu annettu  11.10.2016 (UV-loisteputki - täydellinen setti) :
(4/5

Heti valmis bilelamppu!

Olisin kaivannut lisää tehoa, mutta helposti kytkettävyys korvasi asian. Ei tarvinnut ylimääräisiä lamppuja. Isoon tilaan olisi kahdesta lampusta saanut hyvin tehoa.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake