UV-loisteputki - täydellinen setti

01420000

Täydellinen UV-loisteputkisetti, joka on suoraan pakkauksesta käyttövalmis. UV-loisteputkea voi käyttää joko pöytäasennuksena tai asentaa kiinteämmin esimerkiksi kattoon tai seinälle. UV-valoon reagoivat maalit ja useat vaatteet luovat yhdessä tämän kanssa mahtavan biletunnelman!

Lue lisää...

Lisää tietoja

Tuotetta ei ole enää varastossa
 

29,90 € sis. ALV

Myynti loppunut väliaikaisesti

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Paketista käyttövalmis, laadukas Euroliten valmistama UV-loisteputkisetti. Mukana itse loisteputki, sen suojus sekä kiinnitysalusta virtalähteineen. Loisteputki on 45cm pitkä ja siinä on tehoa 15W, joten tehoa riittää pieneen tilaan todella hyvin. Isompaan tilaan suosittelemme useampia UV-loisteputkia.

Loisteputken teho on suunnilleen sama kuin samankokoisilla valaistukseen tarkoitetuilla loisteputkilla. UV-loisteputki ei valaise vastaavasti, mutta valon kantama on suunnilleen sama.

Loisteputken voi kiinnittää seinään tai kattoon tai vaihtoehtoisesti se voi esimerkiksi kotibileissä olla myös pöydällä. Kun UV-loisteputken kiinnittää seinään tai kattoon, se valaisee ympäristönsä laajalta säteeltä. Yhdessä discovalojen kanssa näillä loisteputkilla saa pieneenkin tilaan paljon tunnelmaa.

arvostelu annettu  11.10.2016 (UV-loisteputki - täydellinen setti) :
(4/5

Heti valmis bilelamppu!

Olisin kaivannut lisää tehoa, mutta helposti kytkettävyys korvasi asian. Ei tarvinnut ylimääräisiä lamppuja. Isoon tilaan olisi kahdesta lampusta saanut hyvin tehoa.

Nimi Olli-Pekka | 2019-10-10 10:59:33

Moikka! Tässä linkki tilasta minkä olen vuokrannut, haluaisin tietää kuinka monta tälläistä tarvitsisi tuon olohuoneen/keittiötilan valaisemiseen, juhliin on tulossa pimeässä hohtavia juttuja, joten haluaisin mahd paljon tehokkuutta.

[linkki poistettu]
Kiitos jo etukäteen!

Asiakaspalvelu

Yksi loisteputki vastaa suunnilleen kylppäreissä käytettävien loisteputkivalaisimien tehoa, joten voit tällä arvioida paremmin, miten loisteputki sopisi tilaan. Valitettavasti tuntematta tilaa sen paremmin emme pysty arvioimaan, mikä olisi sopiva määrä loisteputkia.

Page: 1

Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

9 muuta tuotetta samassa kategoriassa