UV-valoavaimenperä

01170000

Tämä UV-valolla varustettu avaimenperä helpottaa esimerkiksi pimeässä hohtavien maalien ja meikkien levittämistä. Suosittelemme tätä mukana kulkevaa UV-valoa mukaan kaikkiin tilauksiin, joissa on UV-valossa hohtavia tuotteita.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Tuotetta ei ole enää varastossa
 

1,00 € sis. ALV

Myynti loppunut väliaikaisesti

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

UV-valossa hohtavia meikkejä ja maaleja käytettäessä ei ole välttämättä aina käytettävissä UV-valoa, kun meikkauksia tehdään. Tämä mukana kulkeva, UV-valolla varustettu avaimenperä auttaa tilanteessa: voit näppärästi testata UV-meikkejä ilman isompien valojen tarvetta.

Suosittelemme avaimenperää mukaan kaikkiin tilauksiin, joissa on UV-valossa hohtavia tuotteita. Avaimenperä on helppo käyttää: paina vain nappia ja UV-valo syttyy. Myyntipakkauksessa on mukana myös paikoillaan on/off-napin päällä "stopperi", jolla napin painumisen alas (eli valon palamisen) voi estää. Tätä stopperia voidaan myös käyttää silloin, kun UV-avaimenperä ei ole käytössä, jolloin paristot eivät pääse kulumaan loppuun.

Avaimenperän paristot ovat esiasennettuna ja ne ovat tarvittaessa myös vaihdettavissa. Avaimenperä toimii neljällä LR41-paristolla, jotka ovat vaihdettavissa kiertämällä päästä avaimenperä auki.

Avaimenperässä on painatettuna valmistajan nimi (PaintGlow). Avainrengas toimitetana mukana, joten avaimenperä on suoraan käyttövalmis.

Huom! Malli on muuttunut hieman eikä vastaa kuvassa näkyvää tuotetta.

arvostelu annettu  23.10.2018 (UV-valoavaimenperä) :
(3/5

UV-valoavaimenperä

Pieni UV-valaisin. Sopii lähinnä pienimmäisten käyttöön. Itselläni ei tullut hohtobileissä käyttöön vaikka sen ostinkin.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake