UV-valossa hohtava teippi (50 mm leveä)

UV-valossa hohtava teippi sopii merkkaukseen esimerkiksi tanssilattioille. Tämä leveämpi teippi soveltuu hyvin jo myös kiinnittämistarkoituksiin - näin esimerkiksi tanssilattian ripustukset tai viime hetken korjaukset voi helposti piilottaa UV-valossa hohtavalla teipillä. Teippi soveltuu myös koristelutarkoituksiin.

Lue lisää...

Lisää tietoja

    Arvioitu toimitusaika alueelle:
  • Oranssi
    Nopein
    (1 tuotepakkausta varastossa)

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

13,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

UV-valossa hohtava teippi sopii monenlaiseen käyttöön, esimerkiksi koristeluun tai tanssilattian merkkaamiseen. Teippi on 50 millimetriä leveää ja rullassa sitä on 25 metriä. Teippimalli on "Gaffa Tape" eli se on ilmastointiteippimäistä (ns. "jesari") ja kestää hyvin vettä. Teipin pitäisi kestää myös ulkokäyttöä, mutta emme ole pystyneet vielä testaamaan teipin ja UV-ominaisuuksien toimimista ulkokäytössä.

Teippiä voidaan käyttää kiinnitystarkoituksiin (esim. johtojen kiinnittäminen) tai sillä voidaan tehdä koristuksia. Koristekäyttöön suosittelemme useamman eri värisen teipin ostamista, jolloin niillä saadaan tehtyä hienompia efektejä esim. seiniin tai lattiaan. Voit halutessasi ostaa myös erilevyisiä teippejä, jolloin teippejä voidaan kiinittää esim. päällekkäin.

arvostelu annettu  23.10.2018 (UV-valossa hohtava teippi (50 mm leveä)) :
(4/5

UV-teippi

Hyvää UV-teippiä. Saatiin mukavasti koristeltua hohtobileita teippikirjoitusten avulla.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

2 muuta tuotetta samassa kategoriassa