Kaksipäinen valomiekka

01040000

Reilun metrin pituinen, kaksipäinen valomiekka on pisin myymämme valomiekkamalli. Valomiekkaile miten päin tahansa - tällä valomiekalla terä on aina juuri oiekaan suuntaan. Paristot ovat esiasennettuna, joten saat tuotteen välittömästi käyttöön.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Nopein toimitus:
Nopein
  4 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

30,00 €

15,00 € sis. ALV

(-50%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Tämä 104 senttimetriä pitkä, kaksipäinen valomiekka on pisin myymämme valomiekka. Valomiekan keskellä on tarttumisosa ja sen molemmilla puolilla tavalliset valomiekkaosat. Molemmissa valomiekkaosissa on sinisiä, vihreitä ja punaisia ledejä kruunaamassa kokonaisuuden.

Tämä valomiekka on erityisen hieno, kun sitä pyöritellään keskipisteensä ympäri. Valomiekka luo ilmaan hienon väriefektin, joka näkyy myös tuotekuvissa.

Paristot ovat esiasennettuna, joten valomiekka on käytettävissä heti. Paristot ovat vaihdettavissa. Valomiekka syö kolme AAA-paristoa.

Huomaathan, että tämä valomiekka on lelu, joka on valmistettu muovista ja jossa on sisällä elektroniikkaa. Valomiekka ei sovellu oikeaan miekkailuun eikä kestä rajuja miekkailuleikkejä ja/tai esim. hakkaamista.

Arvostelija (Lappeenranta, Suomi) arvostelu annettu  05 Apr 2016 (Kaksipäinen valomiekka) :
(5/5

Nyt on Voima kanssani

Sain eilen käsiini tämän ja heti alkoi valokuvausideat jalostumaan. Nyt enää tarvitsee toteuttaa niitä tällä erinomaisella tuotteella. Vain mielikuvitus on rajana mitä näillä saa aikaiseksi :-)

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

1 muuta tuotetta samassa kategoriassa