Kaikki tarvittava yrityksenne tarpeisiin

Valotikut.fi on perustettu vuonna 2010 ja tarkoituksenamme on tarjota kaikki tarvittava bileisiin. Toimitamme valotikkuja ja biletarvikkeita mm. Suomen isoimmille ravintolaketjuille ja isoihin yleisötapahtumiin.

Laskulla maksaminen

Tarjoamme laskulla maksamista yrityksille sekä yhteisöille ja kaupungeille/kunnille. Myymme tuotteita laskulla myös isommille yhdistyksille, joilla on Y-tunnus.

Voit tehdä tilauksen näppärimmin suoraan verkkokaupan kautta. Lisää ostoskoriin haluamasi tuotteet, anna yrityksen tiedot normaalisti toimitusosoitteeksi ja valitse maksutavaksi yrityslasku. Tämän jälkeen siirryt sivulle, jossa voit valita haluamasi vastaanottotavan laskulle. Tarkistamme erikseen kaikki laskulla maksettavat tilaukset.

Laskujen maksuehtona on aina 14 päivää netto ja kaikkiin laskulla maksettaviin tilauksiin lisätään 10 euron laskutuslisä. Ropo Capital (ent. Trust Kapital) hoitaa laskujen lähettämisen ja mahdollisen perinnän puolestamme. Lasku voidaan lähettää asiakkaalle sähköpostilla, verkkolaskuosoitteeseen tai kirjeenä.

Meidän täytyy varmistua aina laskulla maksettavien tilausten osalta, että tilaaja on oikeasti yrityksen edustaja. Tämä voidaan helpoiten varmentaa organisaation sähköpostiosoitteella tai toimittamalla tuotteet suoraan yrityksen viralliseen osoitteeseen. Mikäli tilaajan henkilöllisyyttä ei pystytä varmistamaan, tuotteita ei toimiteta perille.

Biletarvikkeet yrityksenne tarpeisiin

Olemme Suomen suurin valotikkujen maahantuoja ja kauttamme pystyy ostamaan hyvinkin suuria eriä valotikkuja sekä erilaisia hohtotuotteita ja biletarvikkeita. Meillä on omissa varastoissa normaalitilanteessa muutamia kymmeniä tuhansia valotikkuja, joten lupaus suoraan varastosta toimittamisesta ei ole ihan tuulesta temmattu.

Suurin osa myymistämme tuotteista on listattu verkkokauppaan, mutta pystymme toimittamaan erikoistuotteita myös valikoimien ulkopuolelta. Kannattaa kysyä rohkeasti tarjous! Asiakkainamme on useita suuria tapahtumanjärjestäjiä, baareja, järjestöjä sekä yhdistyksiä. Lisäksi tuotteitamme on myytävänä myös muutamissa kivijalkaliikkeissä.

Meillä on laitteistot merkitä tuotteet etiketeillä ja viivakoodeilla. Osa tuotteista sisältää viivakoodit valmiiksi. Tuotteet voidaan merkitä joko jälleenmyyjän tunnuksin tai omilla tunnuksillamme.

Bilegrafiikat

Haluamme tehdä bileiden järjestämisen helpoksi. Voit ladata bileiden mainostamiseen tarvittavat grafiikat täältä.

Kun teeet yli 500 euron tilauksen, ota yhteyttä meihin ja muokkaamme tekstit bannereihin haluamiksesi.

Hinnoittelu ja tarjouspyynnöt

Helpoin tapa tilata tuotteita yritykselle on tehdä tilaus suoraan verkkokaupan kautta.

Hinnat ovat myös yrityksille samat kuin verkkokaupan sivuilla näkyvät. Verkkokaupan kautta näkyvät hinnat ovat jo valmiiksi kilpailukykyisiä.

Osa yrityksistä tai kunnallisista organisaatioista vaatii erillisen tarjouspyynnön tekemistä ennen tilausta, jotta tuotteista voidaan tehdä ostotilaus. Voimme auttaa tällaisessa tapauksessa tekemällä erillisen tarjouksen tuotteista. Tällöin hinnat tarjouspyynnöllä ovat verkkokaupassa näkyvät.

Emme anna erillisiä tarjouksia alle 10 000 euron tilauksille.

Kauri Tervashonka

Kauri Tervashonka
kauri.tervashonka@valotikut.fi
044-978 4976