Kaikki tarvittava yrityksenne tarpeisiin

Valotikut.fi on perustettu vuonna 2010 ja tarkoituksenamme on tarjota kaikki tarvittava bileisiin. Toimitamme valotikkuja ja biletarvikkeita mm. Suomen isoimmille ravintolaketjuille ja isoihin yleisötapahtumiin.

Laskulla maksaminen

Tarjoamme laskulla maksamista yrityksille sekä yhteisöille ja kaupungeille/kunnille. Myymme tuotteita laskulla myös isommille yhdistyksille, joilla on Y-tunnus.

Voit tehdä tilauksen näppärimmin suoraan verkkokaupan kautta. Lisää ostoskoriin haluamasi tuotteet ja valitse maksutavaksi yrityslasku. Tämän jälkeen siirryt sivulle, jossa voit valita haluamasi vastaanottotavan laskulle. Tarkistamme erikseen kaikki laskulla maksettavat tilaukset.

Laskujen maksuehtona on aina 14 päivää netto ja kaikkiin laskulla maksettaviin tilauksiin lisätään 10 euron laskutuslisä. Trust Kapital hoitaa laskujen lähettämisen ja mahdollisen perinnän puolestamme. Lasku voidaan lähettää asiakkaalle sähköpostilla, verkkolaskuosoitteeseen tai kirjeenä.

Meidän täytyy varmistua aina laskulla maksettavien tilausten osalta, että tilaaja on oikeasti yrityksen edustaja. Tämä voidaan helpoiten varmentaa organisaation sähköpostiosoitteella tai toimittamalla tuotteet suoraan yrityksen viralliseen osoitteeseen. Mikäli tilaajan henkilöllisyyttä ei pystytä varmistamaan, tuotteita ei toimiteta perille.

Biletarvikkeet yrityksenne tarpeisiin

Olemme Suomen suurin valotikkujen maahantuoja ja kauttamme pystyy ostamaan hyvinkin suuria eriä valotikkuja sekä erilaisia hohtotuotteita ja biletarvikkeita. Meillä on omissa varastoissa normaalitilanteessa muutamia kymmeniä tuhansia valotikkuja, joten lupaus suoraan varastosta toimittamisesta ei ole ihan tuulesta temmattu.

Suurin osa myymistämme tuotteista on listattu verkkokauppaan, mutta pystymme toimittamaan erikoistuotteita myös valikoimien ulkopuolelta. Kannattaa kysyä rohkeasti tarjous! Asiakkainamme on useita suuria tapahtumanjärjestäjiä, baareja, järjestöjä sekä yhdistyksiä. Lisäksi tuotteitamme on myytävänä myös muutamissa kivijalkaliikkeissä.

Meillä on laitteistot merkitä tuotteet etiketeillä ja viivakoodeilla. Osa tuotteista sisältää viivakoodit valmiiksi. Tuotteet voidaan merkitä joko jälleenmyyjän tunnuksin tai omilla tunnuksillamme.

Bilegrafiikat

Haluamme tehdä bileiden järjestämisen helpoksi. Voit ladata bileiden mainostamiseen tarvittavat grafiikat täältä.

Kun teeet yli 500 euron tilauksen, ota yhteyttä meihin ja muokkaamme tekstit bannereihin haluamiksesi.

Hinnoittelu ja tarjouspyynnöt

Kiinnostuitko tuotteistamme? Ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella ja pyydä tarjouspyyntö, niin katsotaan, kuinka voimme auttaa. Yleensä annamme tarjouksia vain yli 2000 euron tilauksista.

Tukkumyynnissä tuotteiden hinnoittelu määräytyy suoraan ostettavan määrän mukaan.

Kauri Tervashonka

Kauri Tervashonka
kauri.tervashonka at valotikut.fi
044-978 4976