10 kpl monivärisiä 6" valotikkuja

00920000

6 tuuman valotikku monivärisenä versiona! Eriväriset raidat kiertävät ympäri valotikkua ja etenkin liikkeessä tämä valotikku näyttää erityisen hienolta. Mukana koukku ja kaulanauha. Perinteistä valotikkua juhlavampi versio, joka sopii mainiosti esimerkiksi pikkujouluihin!

Lue lisää...

Lisää tietoja

Nopein toimitus alueelle:
Nopein
  4 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

9,00 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Monivärinen 6" valotikku (150x10 mm) on hyvin näyttävä valotikku mihin tahansa bileisiin. Tämän monipakkauksen avulla saat sen entistä halvemmalla - yksi pakkaus sisältää 10 valotikkua kaulanauhoineen ja kiinnityskappaleineen.

Yhdessä pakkauksessa on muutamia erivärisellä raidoituksella olevia valotikkuja. Kiinnityskoukku toimitetaan pakkauksen mukana erillisenä kappaleena kuten myös kaulanauha.

Valotikkujen käyttäminen on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muunkin myymämme valotikun. Taita valotikkua kevyesti keskeltä kunnes se naksahtaa. Tällöin sisällä olevat aineet alkavat sekoittua keskenään. Ravista valotikkua voimakkaasti hetken, jolloin aineet sekoittuvat lopullisesti ja valotikku on valmis käytettäväksi. Kaulanauhan ansiosta tämä valotikku sopii erityisen hyvin esimerkiksi lastenjuhliin.

arvostelu annettu  03.10.2017 (10 kpl monivärisiä 6" valotikkuja) :
(4/5

Kivat värit

Nämä tuntui olevan yllättävän pieniä, mutta väriyhdistelmät oli hienoja. Toimii hyvin vaikka kilpailun palkintona bileissä.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

5 muuta tuotetta samassa kategoriassa